spa

Tips voor het kopen van een spa

Bent u nou op zoek naar een jacuzzi, maar vindt u dat er veel werk bij komt kijken? Dan bent u bij Spa Care Brabant bij het goede adres. Het onderhoud, de reparaties  en (ver)plaatsingen kunnen allemaal door hen geregeld worden. Ook wordt er geregeld dat uw jacuzzi geplaatst wordt op de goede plek.

Aantal personen

Bij het kopen van een spa is het belangrijk dat u weet voor hoeveel personen de jacuzzi geschikt is. Wanneer u bijvoorbeeld met zijn tweeën gebruik maakt van een jacuzzi heeft u een ander soort jacuzzi nodig, dan wanneer u een jacuzzi of spa koopt voor een gezin met vijf of zes personen. Het is natuurlijk ook handig dat u kijkt naar wat voor zit- en ligopties er zijn. Het is natuurlijk ook op voorhand belangrijk om te weten wat voor zit- of ligopties u belangrijk vindt. 

Opties voor in een jacuzzi

Voor een jacuzzi zijn een hoop opties beschikbaar waaruit u kunt kiezen. U bepaalt zelf hoe luxe u de jacuzzi wilt hebben. Een aantal keuzes waaruit u kan kiezen zijn: een verlichte waterval, een display, een opstaptrapje, kussentjes, wat voor zit- of ligplaatsen u wilt en of u boxen in de jacuzzi wilt. Het is natuurlijk belangrijk om vooraf te weten waar u naar op zoek bent.

Onderhoud aan de jacuzzi

Voordat u een jacuzzi aanschaft moet u goed nagedacht hebben over het onderhoud van de jacuzzi, want er komt veel bij kijken. Het onderhoud aan de jacuzzi kunt u ook regelen bij een bedrijf. U kunt het onderhoud van de jacuzzi ook laten doen door Spa Care Brabant. Daarnaast zijn er ook standaard onderhoudsmaterialen die u moet inkopen zoals, filters, pompen, covers en overkappingen. Ook het regelmatig toevoegen van chloor is noodzakelijk. 

Stroomverbruik

Het stroomverbruik verschilt per model en type merk. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe vaak u de jacuzzi gebruikt en hoe vaak u het water van de jacuzzi vervangt. Het water wordt meestal 3 tot 4 keer paar jaar vervangen. Er komen natuurlijk ook kosten bij voor de stroom die gebruikt wordt om het water op de juiste temperatuur te houden, maar het gemiddelde stroomverbruik van een jacuzzi is €1,38 per dag. Als u de jacuzzi wilt aansluiten moet u er rekening mee houden dat u hem moet aansluiten op een aparte stroomgroep.